Hvorfor farve dit trægulv?

Jo, fordi det giver en ganske særlig glød til dit gulv i den farve du ønsker. Du kender måske de gulvsæber man kan købe i supermarkeder, f.eks. hvidpigmenteret gulvvask, som giver gulvet en lettere hvidlig farve, men som forsvinder igen hurtigt.
Er du træt af dine nuværende gulve? Så er der mange muligheder for at ændre på det, uden at hele gulvet skal skiftes ud. Ved indfarvning af gulve, kan farven og glansen justeres efter jeres ønske.

Overvejer du gulvmaling?

Når Zier Gulve farver gulve, bruger vi såkaldt bejdsefarve. Det gør vi for at bevare træet ́s fine struktur og for at bevare dets naturlige look. Efter vi har bejdset gulvet lægger vi 2 x mat eller blank lak. Du får det gulv du ønsker dig. Vores bejdsefarver holder i adskillige år, og dit trægulv vil se naturligt ud og være slidstærkt i adskillige år. 

Fordele ved at farve gulvet med bejdsefarve

  • Beholde dit fejlfrie gulv og give det længere levetid
  • Opnå det udtryk som du ønsker
  • Ved bejdsefarve kommer træets struktur stadig til syne

Hvad koster indfarvning af gulve?

Det er meget forskelligt, hvad prisen er, alt efter hvor meget gulvet skal klargøres inden behandling. Prisen afhænger selvfølgelig også af, hvor mange kvadratmeter der er tale om. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om dine muligheder. Vi sidder klar til at vejlede og vi  kommer også gerne med et uforpligtende tilbud. Du er velkommen til at ringe til os på 40 52 79 79 eller send en mail på steen@ziergulve.dk. Du kan også altid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.