Professionel gulvafslibning der frisker dit trægulv op

Trænger dit trægulv til at blive opfrisket eller sat i stand med en gulvafslibning? Så kan vi hos Zier Gulve give dit gulv en kærlig hånd.

Med over 35 års erfaring som gulvlægger for private og erhverv, kan vi hjælpe med at slibe dit trægulv, så det ser flot ud, og samtidig er behageligt at gå på. Vi tilbyder også gulvbehandling med både lud, lak og olie til en rigtig god pris. 

Vi udfører gulvafslibning, og kan også være behjælpelig med lægning af trægulv, linoleumsgulv, epoxy gulve og meget andet i København, Gentofte, Hellerup og omegn. 

Ring op

Slibning af alle typer trægulve 

Trægulve bliver med tiden slidt af mange skridt hver eneste dag, hvilket giver ridser, slitage og ofte også ændring i farven.

En slibning af et trægulv, vil kunne give gulvet nyt liv, og overvejer man at sælge sin bolig, kan det være en god investering. 

Trægulve kan være meget forskellige, alt efter hvilken type træ der er tale om, samt hvor modstandsdygtige de er. Vi kan udføre gulvafslibning af alle trætyper, og tilpasser slibningen efter dit gulv. Når vi udfører slibningen, er det med omhu og høj professionalisme, så er du sikret et flot og holdbart resultat. 

Få en pris på gulvafslibning i dag

Pris og ydelse hænger mere eller mindre altid sammen, hvilket naturligvis også gælder hos os. Så er du interesseret i at vide mere, om den konkrete pris på at få slebet netop dit trægulv, så er du velkommen til at kontakte os, og oplyse mere konkret information om, hvad du ønsker. Først når vi har fået relevante oplysninger og kender til antal kvadratmetre, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. 

Vi udfører gulvafslibning til konkurrencedygtige priser, og finder gerne en god løsning til dit trægulv, i samråd med dig. Vi tilbyder også at vejlede dig, hvis du har behov for dette. 

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i København og omegn

Har du nogle spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om gulvafslibningen? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Ønsker du en pris, så udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud på gulvafslibning. 

Ring på telefon 40 52 79 79, eller skriv til vores e-mail steen@ziergulve.dk - så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.