Linoleumsgulv til dig, der ønsker et slidstærkt gulv

Skal dit gulv udskiftes med et flot ny linoleumsgulv? Så er du kommet til det helt rigtige sted. 
Hos Zier Gulve har vi mere end 35 års erfaring inden for forskellige former for gulvarbejde, og vi kan blandt andet hjælpe dig med at lægge et nyt linoleumsgulv i din bolig.

Fra vores adresse i København K, kører vi blandt andet ud til både private og erhvervskunder på Nørrebro og i det øvrige København samt i Gentofte, Hellerup og omegn. Bor du i området, og kunne dit gulv godt trænge til en overhaling? Så er det os, du skal have fat i.

Få et tilbud

Hvorfor vælge et linoleumsgulv?

Der findes rigtig mange forskellige gulvtyper til forskellige prisklasser, og de har hver især deres egne unikke egenskaber. Hvilket gulv, du bør vælge som dit nye gulv, afhænger i høj grad af, hvilke ønsker og behov du har til gulvet.

Er det vigtigste, at det er nemt at vedligeholde, eller er det vigtigere, at det er slidstærkt og kan holde til den slitage, det vil blive udsat for?

Fordele ved at vælge linoleumsgulv

 • Det kan lægges på eksisterende flader
 • Det er nemt at vedligeholde
 • Det er nemt at montere
 • Det er fordelagtigt for dig, der har børn og/eller husdyr
 • Det er billigt
 • Linoleumsgulv er et slidstærkt gulv

  Hvis du foretrækker et slidstærkt gulv, der samtidig er nemt at vedligeholde, kan du med fordel overveje at få lagt et linoleumsgulv. Et gulv i linoleum er fremstillet af et meget kraftigt og stærkt naturmateriale, og derfor er det særligt velegnet de steder, hvor der er behov for en nem vedligeholdelse og et slidstærkt gulv.​ 

  Derfor ses gulv af linoleum ofte på skoler og i institutioner, hvor der dagligt er meget trafik – men gulvet vinder også indpas i huse og lejligheder, fordi det fås i mange designs og er stort set vedligeholdelsesfrit.

  Der er mange, der vælger at lægge et linoleumsgulv i deres køkken, fordi gulvet her skal kunne tåle slid og fedt fra madlavningen, men det kan lægges i hele huset, hvis det ønskes.

  Sæt en streg under din personlige stil med linoleumsgulv

  Linoleum findes i rigtig mange forskellige farver, så du kan tilpasse det resten af husets stil og indretning. Du kan vælge et skakternet gulv i sort og hvid, eller du kan vælge et ensfarvet gulv – og så fås linoleumsgulv også i et hav af meget naturtro trælooks.

  Understreg din personlige, måske farverige stil, og vælg et gulv i linoleum med spræl i. Ønsker du mere afdæmpede farver, er der også gode muligheder for det. Med linoleum i alle farver og nuancer, kan du mixe og matche, så du kan opnå det udtryk du ønsker. Det giver dig mulighed for at tilpasse gulvet til din personlige stil.

  Valget er dit - vi monterer det blot.

  Vi kan give dig en pris på linoleumsgulv

  ​Som med alt andet, hænger pris og ydelse mere eller mindre altid sammen. Sådan er det selvfølgelig også med priser her hos os. Først skal vi kende dine ønsker for dit linoleum gulv, og ud fra det, kan vi udforme et godt tilbud til dig.

  Vores priser er konkurrencedygtige - det, synes vi, er mest rimeligt.

  Fortæl os, hvor du ønsker gulv i linoleum. Så finder vi sammen en løsning, der giver bedst mulig mening for dig. Vi vejleder desuden hellere end gerne, hvis du har behov for det. Med en god indledende dialog når vi langt.

  Få et uforpligtende tilbud på linoleumsgulve i København og omegn

  ​Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om de mange fordele, der er ved at lægge et linoleumsgulv, hører vi meget gerne fra dig. Ønsker du en pris på gulvbelægning, udarbejder vi ligeledes et uforpligtende tilbud.

  Ring på telefon 40 52 79 79, eller skriv til vores e-mail steen@ziergulve.dk - så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.

  Kontakt os