Træk på naturens styrker med lægning af trægulv​

Der er intet som et trægulv til at signalere elegance og robusthed. Med et trægulv inviterer du det bedste fra naturen indenfor og giver et anonymt gulv karakterstyrke, som kan understøtte din indretningsstil og dit image.

Som kunde hos Zier Gulve får du et iøjnefaldende og langtidsholdbart trægulv. Vi har 35 års erfaring med lægning af nyt gulv for private og erhverv og arbejder også med nybyggeri, tilbygning, lofter o.lign. Vi holder til i København K, men hjælper også mange kunder med nye gulve på bl.a. Nørrebro og i Gentofte og Hellerup.

Nyt gulv eller istandsættelse af det gamle?

Der er to muligheder at vælge mellem, når du skal have helt nyt trægulv. Vi kan enten lægge et nyt gulv oven på det gamle – en god og billig løsning kvadratmetermæssigt – eller fjerne det gamle gulv og lægge et nyt.

Det bedste resultat får du oftest med en komplet udskiftning af dit trægulv. Dermed behøver du ikke væg-til-væg-tæpper og får et resultat, der harmonerer fuldstændig med resten af boligen.​​

Muligheder ved lægning af trægulv

Ved lægning af nyt trægulv kan du vælge mellem forskellige løsninger, herunder en variation af mønstre og træsorter til forskellige priser.

Vælg mellem:

  • ​Sildebensparket
  • Stavparket
  • Parketruder
  • Parketbrædder
  • Lamelparket
  • Massive gulvbrædder
  • Anden lægning af trægulv.

Bestil et tilbud på lægning af trægulv

Har vi fanget din interesse? Kontakt os da på tlf. 40 52 79 79 eller skriv til os på e-mail steen@ziergulve.dk. Så tager vi en snak om, hvad der virker bedst for dig – og sender et uforpligtende tilbud med en god pris på lægning af trægulv.

Bemærk at særligt erhvervskunder inden for kontor, ejendomme m.m. har vores interesse. Vi ser frem til at høre fra dig.