Bor du i Gentofte og trænger dit gulv til en afslibning?

Trænger dit trægulv til at blive opfrisket eller sat i stand med en gulvafslibning? Så kan vi hos Zier Gulve give dit gulv en kærlig hånd.

Med over 35 års erfaring som gulvlægger for private og erhverv, kan vi hjælpe med at slibe dit trægulv, så det ser flot ud, og samtidig er behageligt at gå på. Vi tilbyder også gulvbehandling med både lud, lak og olie til en rigtig god pris. 

Vi udfører gulvafslibning, og kan også være behjælpelig med lægning af trægulv, linoleumsgulv, epoxy gulve i Gentofte og nærområdet.

Ring op

Slibning af alle typer trægulve i Gentofte

Trægulve gennemlever dagligt slid fra utallige skridt, hvilket resulterer i ridser, slitage og farveændringer over tid. En gulvafslibning kan tilføre et nyt liv til trægulvet, og det kan være en gavnlig investering, især hvis man overvejer at sælge sin bolig. Vi specialiserer os i gulvafslibning af forskellige trætyper og tilpasser processen efter gulvets behov. Vores omhyggelige og professionelle tilgang sikrer et smukt og holdbart resultat, der lever op til høje standarder, og som passer til skønheden i Gentofte.

Vi samarbejder med dig, for at kunne levere skræddersyede løsninger der ikke kun lever op til veludført arbejde, men også er pænt udført og holdbart i lang tid.

Indhent en pris på gulvafslibning i Gentofte i dag

Gentofte Kommune. Ønsker du detaljer om prisen for at få slebet dit trægulv, er du velkommen til at kontakte os og give specifik information om dine ønsker.

Vi står for gulvafslibning til konkurrencedygtige priser og stræber efter at finde den bedste løsning for dit trægulv i samråd med dig. Vores mål er ikke blot at levere en professionel gulvafslibning, men også at sikre, at det skaber værdi go ser flot ud.

Vores tilgang er kundecentreret, og vi tilbyder også rådgivning, hvis du har behov for det. vi forstår, at hvert trægulv er forskelligt, og vi klar til at imødekomme dine behov.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Gentofte

Har du nogle spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om gulvafslibningen? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Ønsker du en pris, så udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud på gulvafslibning. 

Ring på telefon 40 52 79 79, eller skriv til vores e-mail steen@ziergulve.dk - så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.