Gulvafslibning og gulvbehandling kan forlænge dit trægulvs levetid

Trænger dine gulve til at blive sat i stand, er du kommet til det rette sted. Hos Zier Gulve har vi mere end 35 års erfaring inden for blandt andet afslibning af gulve samt gulvbehandling med lud, lak og olie, som vi tilbyder til en billig pris. Vi holder til i København K, men vi hjælper også mange kunder på bl.a. Nørrebro og i resten af København samt i Gentofte, Hellerup og omegn.

Et trægulv består af et naturmateriale, og derfor har det bedst af en gulvbehandling fra tid til anden. Dermed kan du udskyde udløbsdatoen på gulvet, og du slipper for at udskifte det før tid. Desuden kommer dit gulv også til at fremstå pænere og vedligeholdt, samtidig med at det vil kunne holde til den slitage, som det bliver udsat for. Vi kan hjælpe dig med at sikre, at dit gulv får den rette behandling, og at det bliver slebet ned eller afhøvlet, så der ikke længere er synlige ridser eller hakker i gulvet.

Gulvbehandling af ethvert trægulv

Uanset hvilken type trægulv du har derhjemme, kan vi give det nyt liv med en gulvbehandling – med eller uden gulvafhøvling og gulvafslibning forinden. Vi tilbyder:

Dit trægulv har bedst af en gulvafslibning med jævne mellemrum grundet slitage. Der kan også være akut behov for slibning af gulve eller sågar gulvafhøvling, hvis gulvet har lidt voldsom skade. Er dit gulv ubehandlet, kan der være behov for en gulvafslibning med mere jævne mellemrum.

Gulvafhøvling og gulvafslibning bør altid opfølges af en gulvbehandling for at gøre gulvet mere modstandsdygtigt og forlænge dets levetid.

Hvilken gulvbehandling passer til dit gulv?

Trægulve kan være meget forskellige alt afhængigt af, hvilken type gulv der er tale om, og hvor modstandsdygtige de er. For eksempel kan et massivt trægulv holde til meget mere end et lamelgulv, fordi stavene er limet sammen med lim, der kan løsne sig ved den forkerte gulvbehandling.

Vi tilbyder tre forskellige former for gulvbehandling, og de har hver især sine fordele og ulemper alt afhængigt af, hvad du har af ønsker til det færdige resultat. Inden du beslutter dig for, hvilken gulvbehandling vi skal anvende til dit gulv, er det en god ide at overveje, hvor meget slitage gulvet bliver udsat for, hvilken træsort gulv du har, og om du ønsker et blankt eller et mat udseende efter behandlingen

Vi står desuden gerne til din rådighed, hvis du har brug for rådgivning omkring de forskellige gulvbehandlinger, som vi tilbyder, så du får den helt rigtige løsning.

Ludbehandling af gulv

Har du et lyst gulv, og ønsker du at bevare det lyse udseende, kan du med fordel vælge en ludbehandling. Luden forhindrer nemlig, at træet gulner, men denne gulvbehandling bør kun anvendes ved lysere gulvtyper.​

Oliebehandling af gulv

Ønsker du at fremhæve gulvets lyse overflade, kan du med fordel vælge en oliebehandling med en hvidpigmenteret olie. Dermed får du også en overflade, der er meget modstandsdygtig over for både slid og snavs.

Lakbehandling af gulv

Ønsker du at få en meget slidstærk overflade på dit gulv, så kan du med fordel vælge en lakbehandling, og her kan du vælge mellem, om gulvet skal have en blank, halvblank eller en mat overflade.

Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser på gulvafslibning og gulvafhøvling afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger prisen af, hvor stort et gulvareal, der skal afslibes eller afhøvles samt gulvets nuværende stand. Derudover afhænger den endelige pris også af, hvilken efterbehandling du vælger. Skal vi behandle dit gulv med enten lud, olie eller lak? Uanset hvad kan du dog altid være sikker på, at vi tilbyder konkurrencedygtige priser, ligesom vi også altid udfører vores arbejde i højeste kvalitet.

Kontakt os for rådgivning eller få et uforpligtende tilbud

Har du brug for vores hjælp til at vurdere, om der er behov for at afslibe eller afhøvle dine gulve, eller har du brug for rådgivning omkring, hvilken type gulvbehandling du efterfølgende skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi stiller gerne vores mangeårige ekspertise til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du blot ønsker at høre mere om de forskellige gulvbehandlinger.

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du har en konkret gulvopgave, som vi skal løse for dig. Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 52 79 79, men alternativt er du også velkommen til at skrive til vores e-mail steen@ziergulve.dk, hvis det passer dig bedre. Så vil vi besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!