Eksperter i epoxygulve i Hellerup

Hos Zier Gulve har kompetencerne til at udføre epoxygulve for både private og virksomheder. Epoxy er helt ideelt til industri, hvor gulvene bliver udsat for hård belastning. Epoxy er et to-komponent gulv, som derfor er utroligt hårdfør for slitage. Epoxy er stærkere end beton og anvendes derfor rigtig mange steder som f eks. autoværksteder og industrihaller.

Vi har i mange års hjulpet mange glade kunder i Hellerup med at få deres drømmegulv.

2 typer af epoxygulve hos Zier Gulve

Epoxygulve er ikke blot exceptionelt slidstærke, men det tilfører og en rå, mat og moderne New-yorker stil. Der findes to hovedvarianter: epoxymaling og epoxybelægning.

Epoxymaling er den mest populære og kan anvendes på stort set alle typer gulve, undtagen oliebehandlede gulve, hvor der kan være rester af olie. Vi er specialiserede i forberedelse og slibning af gulvet for at fjerne eventuelle fedtstoffer, olier og sæberester. Herefter påføre epoxymaling, der kan fås i et bredt spektrum af farver, hvor betongrå for øjeblikket er den mest populære i Hellerup.

Epoxybelægning i Hellerup

Epoxybelægning, denne er mere tyktflydende, og bliver ikke suget ned i et brugt gulv, som f eks. Epoxy maling gør. Vi bruger en såkaldt primer for at forberede epoxybelægning, hvilket betyder at den mængde man bruger, ganske enkelt bliver liggende på underlaget/gulvet.
Den er ekstrem slidstærk og kan endda laves som marmorering, hvis man ønsker det.

Hvad koster Epoxygulv?

Epoxygulv er et meget populært valg, når der skal vælges nye gulve. Epoxy bliver ikke kun anvendt i industrien, men også i private boliger. Gulvet kan tilføre boligen et mere råt look og er samtidigt let at rengøre og vedligeholde. Prisen afhænger naturligvis af hvor mange kvadratmeter der er tale om, samt om det nuværende gulv skal behandles først. Hos Zier Gulve har 35 års erfaring med alle typer af gulvbelægning, og derfor har vi også kompetencerne til at vejlede. Du er velkommen til at ringe til os og høre om dine muligheder på 40 52 79 79. Du kan også sende en mail til steen@ziergulve.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vores priser er desuden konkurrencedygtige.