Sildebensparket hos Zier Gulve

Overvejer du sildebensparket i din bolig? Hos Zier Gulve har vi 35 års erfaring med gulve, vedligeholdelse og lægning af gulve. Mange forbinder sildebensgulve med herregårde og slotte, men i dag er det noget man finder i mange danske hjem. Sildebensgulv giver et æstetisk udtryk og kan give en følelse af herskabelighed. Sildebensparket er en sand klassiker og gør sig godt i de fleste typer af boliger. 

Skal man vælge laminat eller træ?

Er du i tvivl om hvilket type sildebensparket der passer til din bolig og dine behov? Der findes mange forskellige typer træsorter, som kan bruges til sildebensparketgulv. Når du skal vælge sildebensgulv, er det vigtigt at se på hvilket behov du har. Der findes forskellige hårdheder i de forskellige træsorter og materialer. Hvis der er børn, husdyr eller andre ting som gør, at gulvet skal være slidstærkt, så er det vigtigt at højde for det i dit valg.

Der findes et hav af forskellige typer sildebensgulve

  • Sildeben i laminat
  • Sildebensparket
  • Sildebens vinyl
  • Sildebensparket i træ

Der findes et hav forskellige materialer til sildebensgulv. Der findes også massivt sildebensparket som et af vores mest populære gulve. Der findes også sildebensparket i vinyl og laminat. Desuden findes der kliksystemer, som er lettere at samle end sildebensgulv der skal fuldlimes på underlaget. Vi har kompetencer til at vide hvilket system der skal lægges hos dig. 

Hvad koster sildebensparket?

Vores sildebensgulve er til dig som ønsker et gulv i et flot gulv, som samtidigt er praktisk og tidløst. Vores brede udvalg giver dig mulighed for at få dit drømmegulv. Prisen på sildebensparket afhænger af hvilket materiale du vælger og hvor stort areal der er tale om. Der er forskellige prisklasser inden for valg af materiale. Vores priser er konkurrencedygtige og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig. 

Rådgivning om sildebensgulve

Hos Zier Gulve i København har vi mange års erfaring og dygtige gulvlæggere, som er specialister i at lægge gulve. Vi har derfor også gode kompetencer til at kunne vejlede dig omkring hvilket type gulv, der passer til dig og dine behov. Vi sidder klar ved telefonen på 40 52 79 79 for at hjælpe dig. Du er også meget velkommen til at sende en mail på steen@ziergulve.dk, eller udfylde vores kontaktformular.

40 52 79 79