Gulvlægger med æstetik og funktionalitet i højsædet

Et gulv er mere end blot et underlag. Det binder et rum sammen og sætter prikken over i’et på en i forvejen stilren enhed. Et kvalitetsgulv skal dog ikke blot appellere til øjet, men også gøre dit liv nemmere. Eksempelvis ved at befri dig for støv- og pletsamlende gulvtæpper eller forebygge slitage i et arbejdsrum.

Hos Zier Gulve har vi 35 års erfaring som gulvlægger for private og erhverv ved nybyggeri, tilbygninger og renoveringer. Vi holder til i København K, men hjælper også mange kunder med nye gulve på blandt andet Nørrebro, i Gentofte og Hellerup.

Hvad kan vores gulvfirma gøre for dig?

Hos os kan du vælge mellem en række forskellige pæne og vedligeholdelsesfri gulve, som hver især har deres egen unikke styrke afhængigt af, hvilket rum de skal udsmykke.

Du kan blandt andet vælge mellem:

Vi tilbyder gulvarbejde til alle, det er særligt erhvervskunder inden for kontor og større ejendomme, der har glæde af vores gulvfirma service. 

Vi rykker ind, når du ikke er hjemme

Vi er et gulvfirma, der arbejder uden for normal arbejdstid. Det gør vi, fordi det kan være mere end forstyrrende for en virksomhed at have håndværkere på besøg i arbejdstiden.

Gode råde er også dyre, når du er forhindret i at lukke håndværkere ind derhjemme, eller hvis du vil begrænse din virksomheds ”downtime”, mens gulvet lægges.

Hos vores gulvfirma tilbyder vi løsninger uden for normal arbejdstid, så du undgår 9-16- begrænsningen og kan få udført opgaven på dine præmisser.

Det betyder, at du kan få flotte, nye gulve i din virksomhed eller dit hjem - uden at være generet af støj og støv.

Fri rådgivning hos vores gulvfirma

Vores gulvfirma tilbyder fri rådgivning, før du kaster dig ud i et gulvprojekt. Der findes mange forskellige typer af gulve, og det er fordelagtigt for dig at udnytte vores ekspertise, før du træffer et valg. Vi er eksperter i gulve, og vi ved, hvad der fungerer i hvilke sammenhænge – og det kan du udnytte til din fordel.

Gennem en tæt dialog med vores gulvlægger får du den bedste løsning til lige netop dine behov. Det bedste ved det hele er, at du ikke betaler ekstra for vores råd.

Hvad koster en gulvlægger?

Vi skal kende omfanget af dit gulvprojekt, før vi kan give dig en god pris og et tilbud på vores ydelser. Derudover vil priserne også variere, alt efter hvilket gulv du ønsker. Du kan sagtens vælge en billig løsning med billige materialer, men det vil vi ikke altid anbefale.

Vores overbevisning er, at kvalitet betaler sig – og i de fleste tilfælde vil det på sigt være den mest økonomiske løsning. Uanset, bestræber vi os altid på at give priser, der er fair og konkurrencedygtige.

Kontakt vores gulvlægger og modtag et tilbud i dag

Tag første skridt mod et nyt gulv i din bolig eller på kontoret ved at kontakte os på telefon 40 52 79 79 eller e-mail steen@ziergulve.dk.

Du kan også bestille et uforpligtende tilbud med en god pris allerede nu.