Plankegulve i København, Gentofte og Hellerup

Skal du have nye plankegulve? Hos Zier Gulve i København har vi 35 års erfaring med gulve, tæpper og fliser. Hos Zier Gulve er gode materialer og god service i højsædet. Gode materialer og godt håndværk er med til at sikre, at du får det bedste resultat. Vi hjælper dig gerne med nye trægulve fra rådgivning til montering. Er du i tvivl om hvilket gulv der passer bedst ind i din forretning? Så lad Zier Gulve hjælpe dig. Vores mange år i branchen giver os kompetencerne til at vejlede dig om hvilket type plankegulv, der passer til jeres forretning og behov. Når I skal vælge nye gulve i forrentningen, er det vigtigt at overveje hvilken hårdhed gulvet skal have. Hårdheden i gulvet fortæller noget om hvor slidstærkt gulvet er. Et slidstærkt gulv er mere modstandsdygtigt overfor ridser og skrammer.

Fordele ved plankegulve

  1. En af de mange fordele ved plankegulve er, at du kan få indflydelse på gulvets udseende. Der er rigtig mange forskellige træsorter at vælge mellem. Når du skal vælge en træsort til dit nye gulv, er det vigtigt du kender hvor hårdført gulvet skal være. Det varierer fra træsort til træsort, hvor høj hårdheden er. Ask og Eg er nogle af de mest anvendte træsorter til plankegulve som har en god hårdhed.
     
  2. Plankegulve er lette at rengøre og kræver ikke vanskelig vedligeholdelse. Plankegulve kan nemt holde rene og flotte med en gulvmoppe og sæbe. Det er dog forskelligt fra træsort til træsort hvor ofte det skal vaskes. Der er også plankegulve som er behandlet i overfladen, som kræver en speciallavet sæbe til formålet som fx ludbehandlet træ.
     
  3. Tykkelsen på plankerne gør at plankegulvet kan holde i mange år og kan tåle mange gulvafslibninger. Derfor skal et plankegulv ikke skiftes så ofte som fx et parketgulv. Derfor er plankegulve et robust valg, som har en lang levetid.

Hvad koster et plankegulv?

Hos Zier Gulve er vi eksperter i alle typer gulvbelægning. Vi har mange års erfaring og dygtige medarbejdere, som er specialister i at lægge gulve. Prisen på plankegulve afhænger meget af hvilken træsort og hvor stort et areal der skal lægges. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på 40 52 79 79, eller sende os en mail på steen@ziergulve.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt på din forespørgsel. 

Vi hjælper også gerne med råd og vejledning!

40 52 79 79