Zier Gulve - din lokale Gulvmand i København

Mangler du et nyt gulv i din virksomhed? Eller har du bygget et nyt hus, hvor der skal nye gulve i? Hos Zier Gulve i København har vi hjulpet mange glade og tilfredse kunder i hovedstaden, Hellerup og Amager. Vi har flere års erfaringer med mange forskellige typer af gulve. Vi er specialister i gulvslibning og gulvlægning. Vores erfaring og kompetencer giver os mulighed for at hjælpe med alt fra vejledning til vedligeholdelse og reparationer. 

Skal du bruge en gulvmand i København, Hellerup, Gentofte eller Nørrebro? 

Vi er eksperter på området og kan hjælpe dig ud fra dine ønsker og behov. Har du en virksomhed eller butik, hvor der er specielle krav til hvor hårdføre gulvene skal være? Eller skal du have sildebensparket hjemme i stuen? Vi har mange års erfaring og kan hjælpe med alt fra få kvadratmeter til større arealer.

Hos Zier Gulve kan vi lægge alt fra fliser og plankegulve til tæpper og sildebensgulve. Er du i tvivl om hvilket gulv du skal vælge? Hos Zier Gulve hjælper vi gerne med vejledning og kan rådgive dig om hvilket gulv, der vil passe bedst til dine behov. 

Zier Gulve - Din Gulvmand

Hos Zier Gulve lægger vi stor vægt på god service og dialog med kunder, så vi kommer i mål med gulvet til den aftalte tid. Vi har høje krav til standard, og derfor går vi meget op i at levere god service og bruger kun materialer af høj kvalitet. Hos Zier Gulve har vi 35 års erfaring som gulvlægger for både private og erhverv. For os er det vigtigt at du får et gulv der passer til jeres behov og som samtidigt passer æstetisk til bygningen. 

Hvad koster en gulvmand?

Hos Zier Gulve bruger vi udelukkende gode og stærke materialer, så vi kan garantere en lang holdbarhed og slidstærke gulve. Vi udfører både lægning af gulve udendørs og indendørs i hele Københavnsområdet. Priserne på nye gulve afhænger meget af hvilken type af gulve du vælger. Der er forskel på om det er linoleumsgulv, fliser eller tæpper.  

Få et tilbud fra din erfarne gulvmand

Vi står gerne til rådighed for vejledning og kan give den rådgivning du har brug for. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud. Du er velkommen til at ringe til os på 40 52 79 79, eller send en mail til steen@ziergulve.dk. Du kan også altid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

40 52 79 79